Sběratelská kolekce LEGO® minifigurek – 24. série 71037

Minifigurky LEGO® jsou oblíbené po celém světě a máme pro vás dobrou zprávu - i ony rozšířily své řady o další sběratelské kousky. Tentokrát se jedná o 24. sérii 71037 a nutno podotknout, že se LEGO® opět vyznamenalo. Už jsme si za ta léta mohli zvyknout, že figurky jsou vždy precizně propracované co se týče grafiky i následného tisku a 24. série 71037 této sběratelské kolekce nijak nezaostává, ba právě naopak.

12 propracovaných postaviček

Této řadě opět velí 12 postaviček, které zapůsobí na každého fanouška, a věříme, že jim jako správní sběratelé najdete čestné místo. Povedenou sérii zastupuje hnědý astronaut a kosmodítě, kteří jsou připraveni se vydat za prakticky jakoukoliv vesmírnou zábavou. Najdete zde i fanouška v kostýmu T-Rexe a maskota mrkve nebo robotického válečníka a skřeta, co vás svým vzhledem naprosto odzbrojí. V sestavě nechybí ani fotbalová rozhodčí, sokolnice, noblesní dáma s prvky rokoka i ochranář zvířat. Případně vás určitě nadchne pohledná hrnčířka, kouzelná postavička na houpacím koni nebo roznašeč novin.

164287722

Asi největšími lákadly této série je minifigurka skřeta a skolnici, které jsou ideální doplňkem jakékoliv středověké stavby. 

Sběratelská rarita pro každého

Je to ale povedená sestava LEGO® minifugurek, co říkáte? Všech těchto 12 postaviček je dodáváno v zapečetěném sáčku s informačním sběratelským letáčkem. Figurky jsou geniální hračkou, ale také obrovskou inspirací pro hry a jak jsme u nich už zvyklí, hlavně sběratelskou raritou.

1345_118037-3abc4b20cba1f53d0ad497d2c673fc26-large